Galleri bilder

Frå pelsdyrbønder til glamorøs reiselivssatsing

For over fire år sidan annonserte Solberg-regjeringa eit forbod mot pelsdyrhald. Pelsdyrbøndene ventar framleis på erstatning, men Reidar (64) og Sissel (58) Helgesen er allereie på god veg inn i ei framtidsretta reiselivssatsing på småbruket Hetlevik på Randøy.

Les meir

Servicearbeidar


Eco Solutions AS avd. Hjelmeland har behov for ein sjølvstendig person i deltid som kan ta serviceoppdrag på pumpestasjonar.

Er du ein praktikar med teknisk innsikt? Er du serviceinnstilt, sjølvstendig og likar å styre dagen/ukene sjølv? Då er kanskje dette stillinga for deg?

Eco Solutions AS er en bedrift som i hovudsak leverer utvendig vann og avløpsløysningar til den norske hyttemarknaden. Dei er lokalisert i Hjelmeland i Ryfylke , Tretten i Gudbrandsdalen og i Spydeberg i Viken. No er dei på jakt etter ein medarbeidar som kan utføre service på pumpestasjonar som er levert i Rogaland.

Arbeidsstad: Eco Solutions AS er lokalisert på Viganeset i Hjelmeland, men arbeidsområde vil være i Randaberg, Sandnes, Strand og Sirdal.

Meir om stillinga og søknadsprosessen

Les meir om Eco Solutions AS

 • Tidspunkt: 20. august

  Stad: Festplassen (idrettsbanen ved skulen), Fister

  Fisterdagen er ein familidag som i år arrangeres for fjerde gong. Det er Fister Bygdaråd som eig Fisterdagen og som saman med gode lokale bedrifter/sponsorar gjer dette arrangementet mogleg år etter år.

  Hjarteleg velkomen til Fisterdagen!

  Les meir om Fisterdagen.

  Fisterdagen!
 • Tidspunkt: Laurdag 15. oktober kl 10 – 12:30

  Stad: Jøsneset Grendahus

  Me kjem tilbake med invitasjon og påmeldingsinformasjon på ettersommaren.

  Me ønskjer dykk ein flott sommar!


  Hyttefrukost!